Aanmeldingsformulier

De Windvogel is een landelijke energiecoöperatie voor en door burgers. Voor eenmalig 50 euro ben je lid en mede-eigenaar van vijf windturbines en drie zonnevelden. En we bouwen samen hard aan een flink aantal nieuwe windmolens en zonnevelden! Wil jij hier ook aan meewerken? Kom bij De Windvogel en word lid door onderstaand formulier in te vullen.

Draag ook direct bij aan de groei van duurzame energie in Nederland!
Als je lid bent, kun je direct participaties nemen voor het financieren van onze windmolens en zonnevelden. Dat noemen we wiekeren. Je kunt naar eigen draagkracht geld investeren via participaties en zo bijdragen aan meer duurzame energie in Nederland. Over je participatie ontvangt je een rente die jaarlijks door de Algemene Ledenvergadering wordt vastgesteld. Afgelopen jaar was dit 2%. Lees hier meer over de verwachte rente.

Lidmaatschap van De Windvogel kado doen
Het is ook mogelijk het lidmaatschap kado te doen of om je (klein)kind lid maken. Beantwoord in het formulier eerst deze vraag en vul dan de gegevens van de aan te melden persoon in. Vermeld in het vak opmerking je bankrekeningnummer en je eigen naam. Alle gegevens van het nieuwe lid kunnen op het formulier worden ingevuld. Maak zelf de betaling van €50 euro over op NL87INGB0000370158 (BIC INGBNL2A) ten name van DE WINDVOGEL COOP VER WINDM BA te Reeuwijk.

Betaling lidmaatschap
Je bent pas lid als de betaling bij ons binnen is gekomen. Daarvoor kun je eenmalig €50 overmaken op bankrekeningnummer NL87INGB0000370158 (BIC INGBNL2A) ten name van DE WINDVOGEL COOP VER WINDM BA te Reeuwijk. Geld voor je participatie kun je ook op dit rekeningnummer overmaken.

Links naar banken
Rabobank
ING
ABN
SNS
ASN
Triodos