Aanmeldingsformulier

De Windvogel is een landelijke energiecoöperatie voor en door burgers. Voor eenmalig 50 euro bent u lid en mede-eigenaar van vijf windturbines en drie zonnevelden. U kunt naar eigen draagkracht geld investeren via Participaties in De Windvogel en zo bijdragen aan meer duurzame energie in Nederland in handen van burgers. Over uw Participaties ontvangt u een rente die jaarlijks door de Algemene Ledenvergadering wordt vastgesteld. Afgelopen jaar was dit 2%. Ook kunt u zelf meedoen om in uw gemeente een windmolen te realiseren. Met het geld en uw inbreng bouwen we samen aan een duurzame en onafhankelijke energievoorziening.

Lenen : vanaf 1 januari 2018 kunt u vanaf €50 geld lenen aan De Windvogel in de vorm van Participaties. Tot die tijd is er een stop op nieuwe leningen.

Voor meer informatie lees De Vijf Redenen om lid te worden van De Windvogel.

  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. (verplicht)
  5. (verplicht)
  6. (verplicht)
  7. (verplicht)
  8. (geldig email adres verplicht)
  9. (verplicht)
  10. (verplicht)
 

cforms contact form by delicious:days

Graag het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL87INGB0000370158 (BIC INGBNL2A) ten name van DE WINDVOGEL COOP VER WINDM BA te Reeuwijk. U bent pas lid als de eenmalige inleg van 50 euro bij ons binnen is. Geld voor leningen in een veelvoud van 50 euro kunt u ook op dit rekeningnummer overmaken. U kunt natuurlijk ook het lidmaatschap cadeau geven, vermeld dan bij opmerking uw bankrekeningnummer en uw naam. Alle gegevens van het nieuwe lid kunnen op het formulier worden ingevuld.

Indien het bovenstaande formulier niet werkt vul dan s.v.p. dit formulier in. Onze excuses voor het ongemak.

Rabobank; ING; ABNSNS;

ASN; Triodos

Meer informatie over het lidmaatschap en leningen