Aanmeldingsformulier

De Windvogel is een landelijke energiecoöperatie voor en door burgers. Voor eenmalig 50 euro bent u lid en mede-eigenaar van vijf windturbines en drie zonnevelden. U kunt naar eigen draagkracht geld investeren via Participaties in De Windvogel en zo bijdragen aan meer duurzame energie in Nederland in handen van burgers. Over uw Participaties ontvangt u een rente die jaarlijks door de Algemene Ledenvergadering wordt vastgesteld. Afgelopen jaar was dit 2%. Ook kunt u zelf meedoen om in uw gemeente een burgerwindmolen te realiseren. Met het geld en uw inbreng bouwen we samen aan een duurzame en onafhankelijke energievoorziening. Voor meer informatie lees De Vijf Redenen om lid te worden van De Windvogel.

Participaties
Wanneer u lid bent via participaties geld aan ons lenen voor de bouw van windmolens en zonnevelden. Dit kan vanaf een bedrag van €50. Lees de veelgestelde vragen over Participaties voor meer informatie.

Aanmeldingsformulier lidmaatschap De Windvogel
Het is mogelijk om uzelf of iemand anders als lid aan te melden. U kunt dus ook een lidmaatschap kado doen of uw (klein)kind lid maken. Beantwoord eerst deze vraag en vul dan de gegevens van de aan te melden persoon in.

Betaling lidmaatschap
U bent pas lid als uw betaling bij ons binnen is gekomen. Graag het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL87INGB0000370158 (BIC INGBNL2A) ten name van DE WINDVOGEL COOP VER WINDM BA te Reeuwijk. U bent pas lid als de eenmalige inleg van 50 euro bij ons binnen is. Geld voor leningen in een veelvoud van 50 euro kunt u ook op dit rekeningnummer overmaken. U kunt natuurlijk ook het lidmaatschap cadeau geven, vermeld dan bij opmerking uw bankrekeningnummer en uw naam. Alle gegevens van het nieuwe lid kunnen op het formulier worden ingevuld.

Links naar banken
Rabobank
ING
ABN
SNS
ASN
Triodos

Meer informatie over het lidmaatschap en leningen