Nu verkrijgbaar: Amstelvogelstroom van Qurrent

Speciaal voor onze leden is er nu Amstelvogelstroom verkrijgbaar via Qurrent. Dat is 100% groene windenergie van onze eigen windmolen De Amstelvogel. Als je nog geen lid bent, dan word je dat nu gratis bij je overstap naar Qurrent!

Windmolen de Amstelvogel
In Ouderkerk aan de Amstel staat onze burgerwindmolen de Amstelvogel. Deze molen, met een ashoogte van 85 meter, produceert jaarlijks ongeveer 4.100.000 kWh groene energie. Genoeg voor 1200 huishoudens. De Amstelvogel is gekocht door onze coöperatie De Windvogel. Coöperatie De Windvogel bouwt samen met haar leden aan meer duurzame energieproductie in Nederland.

Stap over en doe mee
Stap over en doe mee aan dit unieke project. Je ontvangt dan 100% Nederlandse stroom van deze prachtige windmolen. Daarnaast help je mee aan de realisatie van nieuwe windmolens en zonnevelden doordat Qurrent bijdraagt aan onze projectontwikkeling. Als je nog geen lid bent, geeft Qurrent je dat lidmaatschap twv €50 kado. De makkelijkste manier om direct bij te dragen aan de groei van groene energie in Nederland.

Windenergie van Qurrent
Qurrent is een cooperatie en streeft niet naar maximale winst en levert groene energie tegen inkoopprijs. Dat scheelt. Door stroom af te nemen van windmolen De Amstelvogel steun jij onze coöperatie. Qurrent legt daar per klant wat geld voor bij. Mooi toch? De windenergie wordt door Qurrent geleverd. Meld je aan als klant bij Qurrent en zij regelen makkelijk en snel je overstap.

www.qurrent.nl/amstelvogel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Nu verkrijgbaar: Amstelvogelstroom van Qurrent

 1. Beste Windvogel,

  Ik ben zowel lid van jullie als afnemer van Qurrent.
  Is er voor deze gevallen een aparte procedure zodat ik ook gebruik kan maken van Amstelvogelstroom?
  Zou ook leuk zijn als ze de 50 euro lidmaatschapsgeld dan als korting aanbieden…

  Vr. groet,
  Coen de Rijk

  • Beste Coen, ik ga dit even voor je navragen. De korting is in ieder geval bedoeld voor nieuwe leden en klanten.
   Groet Inge

  • Beste Coen, ik heb het even nagevraagd bij Qurrent:

   ”Wanneer bestaande klanten gebruik willen maken van de Amstelvogel propositie kunnen we deze omzetten. De klant kan hiervoor contact opnemen met onze servicedesk.
   Wanneer dit het geval is kunnen wij geen extra korting en aanmeldvergoeding aanbieden.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *