Metdezon verlaagt de pakketprijzen zonnepanelen

Deze actie is verlopen. zie hier de nieuwe actie.

De Windvogel heeft voor al haar leden een korting van 5% op de aanschaf van zonnepanelen bij Metdezon. U krijgt een directe korting van 3% op de factuur zonder btw en 2% van de korting wordt omgezet in een lening die De Windvogel gebruikt voor nieuwe projecten. Over deze lening ontvangt u jaarlijks rente.

Hoe werkt het?

De korting geldt niet alleen voor de systemen zelf, maar ook voor de installatie.
Een rekenvoorbeeld: Op een bedrag van 4000 euro krijgt u 3% is dus maar liefst 120 euro directe korting, daarnaast ontvangt u 2%, dat is in dit voorbeeld 80 euro als lening.
Kijk voor een zonnepaneelpakket op www.metdezon.nl, geef aan welk systeem u wilt en kies voor een doe-het-zelf pakket of laat het door Metdezon installeren. Vermeld dat u meedoet met de Windvogel-actie en u krijgt 3% korting op de getoonde prijs. Kortingen zijn niet stapelbaar. Met deze actie doet u zaken met Metdezon. De Windvogel zorgt alleen voor de aankoopkorting en is verder niet betrokken bij de levering of plaatsing van de zonnepanelen. Vul de volgende kortingscode in op de website van Metdezon: MetDeZonWindvogel2254

Nieuwe leden

Geen lid, geen probleem. Iedereen kan lid worden. Ook bedrijven of instellingen kunnen lid worden. Voor éénmalig 50 euro bent u lid voor het leven en kunt u meedoen aan deze actie. Meldt u zich hier aan als nieuw lid van De Windvogel. Metdezon zal de NAW-gegevens aan De Windvogel doorgeven.

Bent u al lid?

Al lid van De Windvogel, stuur dan je lidmaatschapsbewijs per mail met de bestelling mee naar Metdezon. U kunt eventueel bij ons een kopie van de inschrijving opvragen.

Waarom Metdezon?

Wij hebben voor Metdezon gekozen omdat wij goede ervaringen hebben met dit enthousiaste bedrijf en zij een uitgebreide en transparante website hebben. Tevens berekent het bedrijf de laagste prijzen in de markt.

Let op

Alleen leden hebben recht op deze korting. Mocht achteraf blijken dat u geen lid bent van De Windvogel dan wordt de korting alsnog bij u in rekening gebracht. Met zeer grote toestroom of slechte weersomstandigheden kan de installatie van het door u bestelde pakket enige tijd op zich laten wachten.
Laat bij installaties die groter zijn dan 600 Wp (meer dan 3 panelen) voor de zekerheid een extra groep aansluiten. Laat de installateur hiervoor zorgen.

Word vandaag nog lid en doe mee aan onze zonnepaneelactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *