Zonne-energie inkoopactie 15% voordeel verlengd tot eind 2012

Wegens aanhoudend succes is de inkoopactie zonnepanelen verlengd tot en met 31 december 2012. De Windvogel heeft voor al haar leden een korting van 15 procent bedongen op zonnepaneelsystemen bij Metdezon. De korting geldt niet alleen voor de systemen zelf maar ook voor de installatie. 

Wij hebben voor Metdezon gekozen omdat wij goede ervaringen hebben met dit enthousiaste bedrijf en zij een uitgebreide en transparante website hebben. Tevens berekent het bedrijf de laagste prijzen in de markt.

Geen lid, geen probleem. Iedereen kan lid worden. Voor éénmalig 50 euro bent je lid voor het leven en kun je meedoen aan deze actie. Dus vertel je buren, vrienden, collega’s hoe zij kunnen profiteren van deze inkoopactie en zo eenvoudig hun steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu.

Kijk voor een voordelig zonnepaneelpakket op www.metdezon.nl, geef aan welk systeem je wilt en kies voor een doe-het-zelf pakket of laat het door Metdezon installeren en vermeld dat u meedoet met de Windvogel-actie en u krijgt 15 % korting op de getoonde prijs. Kortingen zijn niet stapelbaar.

Hopelijk willen meer leveranciers in de toekomst met ons samenwerken, zodat we onze leden regelmatig korting kunnen geven op energie besparende producten. Wordt lid van de Windvogel en ondersteun een duurzaam Nederland!

Met deze actie doet u alleen zaken met Metdezon. De Windvogel zorgt alleen voor de aankoopkorting, en is verder niet betrokken bij de levering of plaatsing van de zonnepanelen. Kortingscode = MetDeZonenWindvogel ,vul dit in op de site. Alleen leden hebben recht op deze korting. Op een bedrag van 4000,- euro krijgt u 15% dus 600 euro korting.

Alleen leden v/d Windvogel hebben recht op deze korting. Mocht achteraf blijken dat u geen lid bent van de Windvogel dan wordt de korting alsnog bij u in rekening gebracht. Iedereen en ieder bedrijf of instelling kan lid worden. Met zeer grote toestroom of slechte weersomstandigheden kan de installatie van u bestelde pakket enige tijd op zich laten wachten. Het rendement op de investering Wat leveren mijn zonnepanelen aan stroom indien deze niet richting het zuiden kunnen worden geplaatst.
Laat bij installaties die groter zijn dan 600 Wp (> 3 panelen)voor de zekerheid een extra groep aansluiten. Laat de installateur hiervoor zorgen.

3 thoughts on “Zonne-energie inkoopactie 15% voordeel verlengd tot eind 2012

  1. De Tendens zonnepanelen die MetDeZon aanbiedt als ‘100% Nederlands fabrikaat’ zijn in de verste verte geen Nederlands fabrikaat. Zowel Tendens als MetDeZon geven dit volmondig toe, maar op de website prijkt nog steeds dit zeer misleidende predicaat… Tendens heeft slechts plannen om in de toekomst zelf panelen te gaan produceren. MetDeZon loopt hier alvast een paar jaar op vooruit…
    Ik ben enorm groot voorstander van zonne-energie, maar ben zeer tegen bewuste misleiding.
    Ben benieuwd in welke mate we MetDeZon mogen vertrouwen in hun bewering dat de (Chinese) fabrieken die hun ‘A-merk panelen’ produceren, dit doen ‘conform westerse standaard qua arbeidsomstandigheden, milieu en veiligheid.’

  2. Ik wilde vijf panelen met omvormer kopen en deze zelf installeren. MetDeZon was al de goedkoopste aanbieder. Ik vroeg een offerte aan onder vermelding van mijn lidmaatschap van De Windvogel. Ik kreeg aangeboden: bovengenoemde, tegen de volle prijs, met gratis installatie. Toch een goede deal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *